Skip to main content

Onze organisatie

Omgaan met afval en materialen is een belangrijke verantwoordelijkheid. Zoekt u een betrouwbare partner die u daarbij kan helpen en die rekening houdt met uw specifieke noden? Ontdek waarom SUEZ België die partner is.

Toonaangevend in België

Met 45 locaties en meer dan 750 ophaalwagens is SUEZ een toonaangevend afvalverwerkingsbedrijf in België. Onze medewerkers werken dagelijks aan een veilig, efficiënt en duurzaam afval- en materialenbeheer voor meer dan 48.000 bedrijven, gemeenten en particulieren.

1900 +

medewerkers

45
locaties
750 +

ophaalwagens

Afvalbeheer van a tot z

Afvalbeheer is meer dan containers plaatsen en ophalen. Het start met een grondige analyse van uw situatie en eindigt bij de productie van nieuwe grondstoffen. Bij SUEZ kiest u resoluut voor een duurzaam afval- en materialenbeheer, afgestemd op uw noden.Professioneel en persoonlijk advies

Afval- en materialenbeheer begint bij kennis. Omdat het belangrijk is een compleet overzicht te hebben van uw afvalstromen en sorteermethodes, analyseren we eerst uw situatie. Op basis van deze analyse kunnen wij een gepaste oplossing aanbieden.


Efficiënte afvalinzameling

Met de juiste containers is het eenvoudig om uw afval veilig en netjes te sorteren en in te zamelen. Voor elk afvaltype heeft SUEZ een oplossing in huis, aangepast aan uw hoeveelheid afval, uw beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeuren.

Duurzame afvalverwerking

Ons doel is een maximum aan materialen uit uw afval te herbruiken. Daarvoor werken we met innovatieve verwerkingsinstallaties, de recentste technologieën en ervaren experts. Zo creëren we vanuit uw afval nieuwe grondstoffen en eindproducten, warmte en elektriciteit – volledig volgens het principe van de circulaire economie.

Deel van de internationale SUEZ Group

SUEZ België maakt deel uit van de SUEZ Group, wereldleider op vlak van water-, afval- en materialenbeheer. Samen werken we aan een duurzaam milieu, nu. Dat plaatst ons – en onze klanten – in een bevoorrechte positie, met toegang tot innovatieve verwerkingsinstallaties, de meest recente technologieën en ervaren experts.

450 000 +

klanten
17,33 miljard
euro omzet in 2018
1900 +

medewerkers
Waar bent u naar op zoek?
TOP