Onze organisatie

SUEZ Recycling and recovery Belgium telt meer dan 1.900 medewerkers en maakt deel uit van de SUEZ-groep. Wat wij doen? Wij garanderen op wereldvlak een duurzaam afvalbeheer en zetten dat afval om in nieuwe grondstoffen of energie. In België vertrouwden al meer dan 45.000 bedrijven op onze expertise. Wordt u een van hen?

Toonaangevend in België

Met 45 vestigingen en meer dan 750 ophaalwagens is SUEZ een toonaangevend afvalverwerkingsbedrijf in België. Onze medewerkers werken dagelijks aan een efficiënt en duurzaam afval- en materialenbeheer.
1900 +

medewerkers

45
locaties
750 +

ophaalwagens

Een betrouwbare partner

SUEZ streeft naar solide partnerships en neemt de tijd om de behoeften van haar klanten te begrijpen. SUEZ creëert overal ter wereld oplossingen voor een betrouwbare en veilige toegang tot essentiële diensten op het gebied van afvalinzameling en -verwerking.

Innovatie in actie

Wij investeren continu in onderzoek en optimaliseren zo onze inzamel-, verwerkings- en recyclageprocessen voortdurend. op die manier komen we tegemoet aan de veranderende behoeften van onze klanten en verminderen we tegelijkertijd de CO2-uitstoot en de druk op grond- en brandstoffen.

Intelligente oplossingen

Onze klanten staan vaak voor ecologische uitdagingen en zoeken daarvoor creatieve oplossingen door nieuwe technologieën te ontwikkelen. En die openen nieuwe perspectieven. SUEZ surft mee op deze golf door digitale tools te ontwikkelen die dienen voor het beheer van processen. Denk daarbij aan de kwaliteitscontrole van afvalstromen en de opvolging van gevaarlijk afval.

Duurzaam afvalbeheer

Afvalbeheer is meer dan containers plaatsen en ophalen. Wij willen steden en industrieën helpen om veerkrachtiger te worden. Daarom produceren wij nieuwe grondstoffen uit afval en beschermen we zo de toekomst van de natuurlijke grondstoffen. We doen dat door materialen terug te winnen, door organische stoffen te composteren of door energie te produceren. Ons doel? Prioriteit geven aan de meest milieuvriendelijke verwerkingsmethoden en zo de beste resultaten behalen op de schaal van Lansink.

Ons DNA

Wij maken deel uit van SUEZ, een wereldwijde groep die actief is op het gebied van afvalinzameling en -terugwinning en van water- en bodemsanering. We delen dezelfde ambitie: Werken aan een duurzaam milieu, elke dag!

Ons doel - SUEZ Belgium

Credit: SUEZ Belgium


Onze waarden

De vier fundamentele waarden van SUEZ worden door alle medewerkers gedragen. Ze vormen de basis van de manier waarop we omgaan en werken met onze collega's, klanten, partners en de gemeenschap in het algemeen.

1. Prioriteit voor de klant: Onze klanten begrijpen zit in ons DNA. Vanaf het eerste contact met een klant streven we naar een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds begrip.

2. Respect: We handelen met respect voor diversiteit, gelijkheid en ethiek door anderen te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. We waarderen mensen zoals ze zijn en nemen de tijd om te luisteren naar hun zorgen, verwachtingen en ideeën.

3. Teamgeest: We zijn er trots op dat we essentiële diensten leveren aan burgers en bedrijven. Dag na dag doen we er samen alles aan om een positieve impact te maken op de gezondheid, de kwaliteit van het leven, het milieu en het klimaat.

4. Passie voor het milieu: Zorg dragen voor het milieu is een individuele en collectieve verantwoordelijkheid. Voor medewerkers van SUEZ is het behoud en herstel van het natuurlijke kapitaal van de planeet meer dan een verbintenis, het is een motivatie.