Elk jaar wordt er in België zo’n 67 miljoen ton afval geproduceerd. Dat afval moet niet alleen optimaal ingezameld en gesorteerd worden, het moet ook op de juiste manier verwerkt worden. Bij SUEZ gaan we die uitdaging elke dag opnieuw aan. Daarbij willen we méér zijn dan een betrouwbare partner in afval- en materialenbeheer, we willen de essentiële elementen van het milieu, water, grond en lucht, veiligstellen voor de toekomst. Welkom bij SUEZ België.
Onze organisatie

Uw partner in afvalbeheer en -verwerking

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw afval- en materialenbeheer? Een partner die uw afval niet alleen flexibel inzamelt, maar ook de meest duurzame verwerkingstechnologieën toepast? Dan bent u bij SUEZ aan het goede adres.
Een wereldleider

Vanaf nu een duurzame omgeving creëren

De grondstoffen van onze planeet worden met de dag schaarser. Daarom is het van cruciaal belang voor onze toekomst dat we actie ondernemen en het milieu beschermen en herstellen. Daar zijn we ons bij SUEZ goed van bewust. Meer nog, het is het uitgangspunt bij alles wat we doen.
Onze locaties

45 locaties, verspreid over heel België

Met 45 afvalverwerkingssites en sorteercentra, verspreid over België, kunnen we elke klant een vlotte service garanderen. Benieuwd naar de SUEZ-vestigingen in uw buurt? U vindt ze snel en makkelijk in onze interactieve kaart.
Partner van bedrijven

Sorteren om goed te kunnen recycleren

Als u als bedrijf uw afval correct wilt sorteren, zijn er een paar verplichtingen. Maar wat zijn die verplichtingen juist? En waarom moet u uw afval sorteren?
Veiligheid

Veiligheid is prioriteit

Heel wat SUEZ-medewerkers werken dagelijks met diverse arbeidsmiddelen, gaande van containers en heftrucks tot complexere machines. Werken met deze arbeidsmiddelen brengt risico’s met zich mee. Daarom is het noodzakelijk dat we dagelijks werken aan de veiligheid.