Skip to main content
Elk jaar wordt er in België zo’n 67 miljoen ton afval geproduceerd. Dat afval moet niet alleen optimaal ingezameld en gesorteerd worden, het moet ook op de juiste manier verwerkt worden. Bij SUEZ gaan we die uitdaging elke dag opnieuw aan. Daarbij willen we méér zijn dan een betrouwbare partner in afval- en materialenbeheer, we willen de natuurlijke rijkdommen veiligstellen voor de toekomst. Welkom bij SUEZ België.
Uw partner in afvalbeheer en verwerking
Onze organisatie

Uw partner in afvalbeheer en -verwerking

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw afval- en materialenbeheer? Een partner die uw afval niet alleen flexibel inzamelt, maar ook de meest duurzame verwerkingstechnologieën toepast? Dan bent u bij SUEZ aan het goede adres.

Natuurlijke grondstoffen veilig stellen
Missie en strategie

Natuurlijke grondstoffen veiligstellen voor de toekomst

Natuurlijke grondstoffen worden met de dag schaarser. Daarom is het hergebruiken van materialen cruciaal voor onze toekomst. Daar zijn we ons bij SUEZ goed van bewust. Meer nog, het is het uitgangspunt van alles wat we doen.

45 locaties verspreid over heel België
Onze locaties

45 locaties, verspreid over heel België

Met 45 afvalverwerkingssites en sorteercentra, verspreid over België, kunnen we elke klant een vlotte service garanderen. Benieuwd naar de SUEZ-vestigingen in uw buurt? U vindt ze snel en makkelijk in onze interactieve kaart.

Plastiek recycleren en grondstoffen veilig stellen
Sorteren en recycleren

Sorteren om goed te kunnen recycleren

Hoe beter u sorteert, hoe minder restafval u hebt. Dankzij sorteren draagt u dus niet alleen bij aan een goed milieu, u beperkt ook de kosten van uw afvalbeheer.

$name
Veiligheid

Veiligheid is prioriteit

Heel wat SUEZ-medewerkers werken dagelijks met diverse arbeidsmiddelen, gaande van containers en heftrucks tot complexere machines. Werken met deze arbeidsmiddelen brengt risico’s met zich mee. Daarom is het noodzakelijk dat we dagelijks werken aan de veiligheid.

Waar bent u naar op zoek?
TOP