De klimaatveranderingen en de schaarste van grondstoffen vereisen een nieuwe kijk op afvalstoffen. Wij werken innovatieve oplossingen uit om samen met verschillende industriële sectoren een nieuw, duurzaam water- en afvalbeleid uit te vouwen.

Voedingsmiddelen

Dankzij de jarenlange expertise kan SUEZ de voedingsmiddelenindustrie bijstaan op strategisch en operationeel vlak. Ons uitgebreid aanbod zorgt ervoor dat we steeds een oplossing op maat kunnen uitwerken.

Onze aanpak voor deze industrie

Chemie- en farmabedrijven

We bekijken het hele productieproces van de chemie- en farmabedrijven. Vanuit deze overkoepelende visie werken we een efficiënte oplossing uit, waarbij de focus ligt op het duurzame beheer van grondstoffen.

Onze aanpak voor deze industrie

Olie en gas

Dankzij onze technologieën en diensten helpen we bedrijven in de exploratie- en productiesector, maar ook in de raffinage- en petrochemische industrie bij het beheer van water, gas en afval. Op die manier kunnen ze hun prestaties verbeteren en hun ecologische voetafdruk beperken.

Onze aanpak voor deze industrie

Energie

We helpen alle soorten energiecentrales met hun afval- en waterbeheer. We passen onze oplossingen aan de levenscyclus van uw centrale aan en zijn dus de geschikte partner, van de bouw tot de ontmanteling van energiesites.

Onze aanpak voor deze industrie

Pulp en papier

Als een van de grootste leveranciers van gerecycleerd papier ondersteunt SUEZ deze industrie gedurende het hele productieproces. Dankzij onze oplossingen kunnen deze bedrijven hun rentabiliteit verhogen en aan de steeds strengere milieunormen voldoen.

Onze aanpak voor deze industrie

Mijnbouw en metallurgie

De mijnbouw en metallurgie staan voor een transitie op vlak van ecologie en energie. Wij werken oplossingen voor het beheer van water en afval uit, op maat van de noden van uw bedrijf en uw mijnsites.

Onze aanpak voor deze industrie