Kies voor het inzamelen en het verwerken van uw bedrijfsafval voor SUEZ. Wij zorgen voor een flexibele oplossing voor uw afval, zodat u zich op uw core business kunt focussen.

Flexibele aanpak

Bedrijfsafval bestaat er in vele vormen. SUEZ werkt een oplossing op maat van uw bedrijf uit. Hebt u nood aan regelmatige inzamelingen of verkiest u eerder een microcontainerpark? Bespreek het met onze experts. Zij komen graag ter plaatse en geven u het beste advies over uw afval- en materialenbeheer.

Duurzame verwerking

Bij SUEZ verliezen we het milieu niet uit het oog. We sorteren en verwerken uw afval op een veilige en milieuvriendelijke manier. Samen kunnen we nieuwe materialen genereren uit afval die als secundaire grondstof kunnen dienen voor nieuwe producten.

Containers op maat van uw bedrijf

Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft nood aan een andere oplossing voor zijn bedrijfsafval. Bij SUEZ hebben we een ruim aanbod afvalcontainers, zodat het afvalbeheer afgestemd is op de noden van uw bedrijf.

Rolcontainers

Een rolcontainer is de perfecte oplossing voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden restafval, papier en karton en pmd willen laten ophalen. De rolcontainers bestaan in verschillende formaten, van 240 tot 5.000 liter. Er bestaan ook speciale containers voor keukenafval, vertrouwelijke documenten en flessenglas.

Afzetcontainers

Produceert u als bedrijf extra grote volumes afval, dan is een afzetcontainer interessant. Een afzetcontainer wordt gebruikt voor alle soorten niet-gevaarlijk afval. Bij SUEZ vindt u ook specifieke afzetcontainers voor bedrijfsafval: vlakglascontainers voor glazenmakers, bumper- en bandengondels voor garages, Plastibacs voor groothandels in voeding enz. Ook glasbollen, gesloten afzetcontainers en perscontainers zijn bij ons beschikbaar.

Ondergrondse containers

Al aan een ondergrondse container voor uw bedrijfsafval gedacht? Ook deze containers bestaan in allerlei maten en uitvoeringen. Door uw containers deels onder de grond te plaatsen, vermijdt u vieze geurtjes en een onaangenaam uitzicht. U bespaart bovendien plaats en zorgt ervoor dat uw medewerkers niet in aanraking komen met het afval.

Meer info of een vrijblijvende offerte?