Quasi elk bedrijf in België produceert afval. En dat heeft een enorme impact op het milieu. Daarom wil SUEZ ook het afval in uw bedrijf efficiënt sorteren, verwerken en hergebruiken. Zo verkleint u niet alleen mee de afvalberg in ons land, maar zetten we ook een stap dichter bij een circulaire economie. Geef toe: dat is een mooi vooruitzicht.

Bedrijfsafval inzamelen en verwerken

Kies voor het inzamelen en het verwerken van uw bedrijfsafval voor SUEZ. Wij zorgen voor een flexibele oplossing voor uw afval, zodat u zich op uw core business kunt focussen.

Onze aanpak

Gevaarlijk afval inzamelen en verwerken

Werkt uw bedrijf met gevaarlijke producten? Laat uw bedrijfsafval dan inzamelen door SUEZ. Vraag advies aan onze experts en wij werken voor u de meest veilige oplossing uit.

Onze aanpak

Vertrouwelijke documenten inzamelen en vernietigen

Het weggooien van vertrouwelijke documenten en archieven baart heel wat bedrijven zorgen. Daarom werken we bij SUEZ met beveiligde opslagsystemen en garanderen we u de definitieve vernietiging van alle vertrouwelijke informatie.

Onze aanpak

Afvalbeheer van evenementen

Op festivals en andere grote evenementen wordt heel wat afval geproduceerd. Dankzij de expertise en de oplossingen van SUEZ kan dit afval op een slimme manier beheerd worden.

Onze aanpak