Recycling

Ons operationeel nieuws met betrekking tot het beheer van de coronacrisis

Net als in het voorjaar vindt u hier ons operationeel nieuws met betrekking tot het beheer van de coronacrisis. De epidemie (COVID-19) blijft mensen en bedrijven treffen in België en wereldwijd. De voornaamste bezorgdheid van SUEZ bestaat erin om de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers, klanten en partners zo veel mogelijk te waarborgen. We staan allen samen voor een grote uitdaging en SUEZ streeft ernaar om zo goed mogelijk de dienstverlening verder te zetten conform overheidsrestricties.
Om onze en zeker ook uw medewerkers de beste bescherming te bieden zijn we genoodzaakt een aantal nieuwe, specifieke maatregelen te nemen.
Wij danken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie en houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.


Nieuwsbericht 19 oktober 2020


Het coronavirus houdt België in zijn greep. De coronacijfers blijven sterk toenemen en er werden opnieuw verstrengde maatregelen aangekondigd vanuit de federale overheid. Dat kan extra uitdagingen met zich meebrengen voor uw bedrijf. Vanuit SUEZ willen wij u in deze omstandigheden een vlot afvalbeheer kunnen verzekeren, daarom vragen wij u om uw noden tijdig te melden.

Wat indien u tijdelijk geen dienstverlening nodig heeft?

Als u een daling in activiteit ervaart, kan u indien nodig uw ophalingen stopzetten of tijdelijk opschorten via ons digitaal loket op www.easywaste.be.
De aanpassingen zijn meteen van toepassing. Zo kunnen wij onze planning in goede banen leiden en vermijdt u de kosten voor nodeloze ritten of ledigingen.

Om naar Easy Waste te surfen, klik hier.