Digitale tools voor een makkelijk afvalbeheer

Of u een startende onderneming of multinational bent, het dagelijks beheer van uw bedrijf brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Afvalbeheer is er daar eentje van. Met haar nieuwe digitale tools wil SUEZ het u zo gemakkelijk mogelijk maken.
De juiste keuzes maken inzake afvalbeheer is niet altijd evident. Daarom trachten wij bij SUEZ het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij hebben onze digitale tools voor u hieronder op een rijtje gezet.

Website en Easy Waste


Via de website kan u eenvoudig een offerte aanvragen. Daarnaast heeft SUEZ voor haar klanten Easy Waste ontwikkeld. Easy Waste is een digitale applicatie voor onze klanten, waarmee ze in een paar klikken hun afvalbeheer kunnen organiseren en controleren. Ook inzamelingen en ledigingen kunnen via Easy Waste geregeld worden, of zelfs tijdelijk stopgezet indien nodig. Uw documenten en rapporten, evenals uw facturen, worden er netjes verzameld en kan u 24/7 raadplegen.
En dit alles vanaf uw computer, tablet of smartphone! Easy, toch?

Onze digitale tools maken het regelen van afvalzaken duurzamer, efficiënter én minder foutgevoelig. Daarnaast bent u er als klant zeker van aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen.

Ook wij gaan digitaal!


SUEZ wil afvalbeheer niet alleen gemakkelijker maken voor haar klanten, ook voor haar medewerkers. Verschillende digitale oplossingen zorgen ervoor dat onze medewerkers hun werk vlotter kunnen uitvoeren. Dat maakt dat er minder risico is op fouten.
Zo beschikken onze chauffeurs over een app op hun smartphone waarmee ze makkelijk registreren wanneer een container geledigd is. Dezelfde app maakt het ook mogelijk om onze klanten op de hoogte te houden van de kwaliteit van hun afvalstromen. Indien onze chauffeur een non-conformiteit opmerkt in een afvalstroom, wordt de klant hiervan meteen op de hoogte gesteld.

Onze accountmanagers hebben steeds digitaal inzicht in uw dossier, waardoor wij uw behoefte als klant beter kunnen opvolgen en invullen.

SUEZ helpt u digitaal met het afvalbeheer van uw bedrijf - SUEZ Belgium

Credit: SUEZ Belgium

;