Recycling

Campagne #EenJobNaarMijnEvenbeeld: 'service-minded' zijn volgens Vicky

Lees wat Vicky, Account Manager in de gezondheidszorg, te vertellen heeft.

Ze straalt, zit vol energie en heeft veel ervaring wanneer het over afval gaat. Haar naam? Vicky, al meer dan 20 jaar commercieel medewerker bij SUEZ. Elke dag beweegt ze hemel en aarde om te voldoen aan de behoeften van haar klanten: ziekenhuizen, revalidatiecentra en laboratoria. Op deze Internationale Dag van de Rechten van de Vrouw en in volle pandemie zetten we de schijnwerpers op een vrouw met karakter en met passie voor haar beroep en sociale contacten.

"Over het algemeen ben ik een heel sociaal iemand. Ik hou ervan om zaken in handen te nemen, te organiseren en zelfs conflicten op te lossen. Wat voor mij belangrijk is, is dat mensen gelukkig zijn! Of het nu thuis is of in mijn buurt, als er kleine problemen zijn, zeg ik tegen mezelf: als we er samen enthousiast aan werken, is er altijd een manier om ze op te lossen."

En enthousiasme heeft Vicky in overvloed! Tijdens de eerste lockdown stroopte ze de mouwen op en werkte ze onvermoeibaar samen met haar collega's om aan de vele eisen van de ziekenhuizen te voldoen: "Een van onze prioriteiten was recipiënten vinden om gevaarlijk medisch afval op te halen. Op dat moment waren containers een schaars goed en moesten we een manier vinden om iedereen tevreden te stellen. Wij moesten er toen in slagen ze elke dag, in grote hoeveelheden, op te halen bij al onze ziekenhuisklanten. We waren permanent in contact met klanten, onze interne salesafdeling, de planning, de aankoopdienst ... We werden ons toen echt bewust van het belang van het begrip 'service'."Met een ziekenhuis dat tot honderden gevulde recipiënten gevaarlijk afval per dag produceert, is er geen sprake van ook maar één inzameling te missen! "Meestal werk ik heel nauw samen met mijn klanten. Ik help ze als ze vragen hebben. Ik begeleid hen om het beheer van hun afval te optimaliseren en reik hen ideeën aan, bijvoorbeeld om meer te recycleren. Een eenvoudige en rechtlijnige relatie. Van meet af aan zeg ik: "Zeg maar Vicky!" We noemen elkaar al snel bij de voornaam. Zo kom je makkelijker tot een vlotte communicatie!"

Vandaag heeft Vicky net een nieuw contract binnengehaald voor het afvalbeheer van 95 coronavaccinatiecentra. Daarnaast neemt ze deel aan internationale werkgroepen gericht op synergieën rond het concept van recycleerbare verpakkingen. "Wat ik leuk vind bij SUEZ is dat elke dag anders is en dat we een grote mate van autonomie hebben in onze job. En we zitten in een sector die voortdurend in ontwikkeling is, zowel technisch als qua regelgeving. Dat biedt een pak mogelijkheden."

Spreekt dit verhaal je aan?

Ontdek al onze vacatures en kom bij ons werken!