Recycling

Campagne #EenJobNaarMijnEvenbeeld: lenteschoonmaak met Carine

Sorteren en recycleren is Carines stokpaardje, thuis én op het werk. Lees hier haar verhaal!

De dagen worden langer en de zon laat zich wat vaker zien. Dat maakt dat de meesten onder ons de winterblues van zich af schudden en de handen uit de mouwen steken voor een stevige lentepoets! Nu we door de omstandigheden gedwongen worden om meer thuis te zitten, vormt dat een extra stimulans om onze woon- en werkomgeving onder handen te nemen.

Carine Remue, MRM Manager bij SUEZ, vormt geen uitzondering op deze regel, al moeten we er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat haar grote schoonmaak niet beperkt blijft tot het voorjaar. En daar is een goede reden voor: Carine baat samen met haar echtgenoot een paardenfokkerij uit. Zoals je je vast kunt voorstellen, komt daar flink wat poets- en ander werk bij kijken: de boxen schoonmaken, de voorraden aanvullen, herstellen wat stuk gaat … Net als wij allemaal voelt ze zich na het poetsen voldaan en tevreden over het resultaat. Als dat geen win-win is!

Bij SUEZ is Carine verantwoordelijk om recyclageoplossingen te zoeken voor de verschillende stromen van organisch en biologisch afval, plus houtafval. Daar komt heel wat bij kijken. Haar collega’s zijn verantwoordelijk om nieuwe klanten te werven. Soms vragen ze aan Carine om samen naar oplossingen te zoeken voor bepaalde afvalstromen die bij hun klanten vrijkomen. Carine besteedt de meeste tijd en aandacht aan de kwaliteitsopvolging en de verwerking van het afval van de klanten. Ze staat voortdurend in contact met de verwerkers en zorgt ervoor dat alles in goede banen blijft lopen. Een van de vele aspecten van haar taak is te zoeken naar alternatieve outletmogelijkheden.Carine is best trots op haar werk bij SUEZ. Ze weet immers dat al het ingezamelde afval goed terechtkomt en in de mate van het mogelijke gerecycleerd en hergebruikt wordt. Vooral in haar sector lukt dat goed, want hout en organisch afval zijn heel dankbaar om te recycleren. Het is een van de vele redenen waarom ze zich prima voelt in haar job: “Ik zie elke dag hoe nuttig mijn werk is en welke voordelen het oplevert. In de eerste plaats tijdens mijn dagtaak bij SUEZ, maar daarnaast ook thuis en in onze paardenfokkerij. Op die manier draag ik mijn steentje bij aan een schoner milieu.”

Spreekt dit verhaal je aan?

Ontdek al onze vacatures en kom bij ons werken!