Recycling

#EenJobNaarMijnEvenbeeld: Laurence, een stralende IT-medewerkster!

Lees het verhaal van Laurence, Methods & Processes Specialist.

Binnenkort Halloween! Voor Laurence, 36 jaar, wordt dit een drukke periode. Als Methods & Processes Specialist houdt ze zich bezig met documentbeheer, ontwerpt ze applicaties en automatiseert ze de flows in Office 365. Als schoonheidsspecialiste en make-up artist heeft ze na haar dagtaak, 's avonds en in het weekend, nog heel wat afspraken op de agenda staan.

“Ik ben een autodidact. Als klein meisje was ik al in alles geïnteresseerd. Ik wilde altijd nieuwe dingen leren en mezelf ontplooien. Bij SUEZ kan ik mij voortdurend ontplooien. En dat vind ik fijn, ook in mijn privéleven.

Ongeveer tien jaar geleden ben ik in het bedrijf begonnen, bij de afdeling ‘Opleidingen’. Daarna heb ik mij kandidaat gesteld voor een IT-functie. Ik was daar niet zo in thuis, maar ze vertrouwden mij en ze deelden hun kennis met mij, waardoor ik kon groeien!
Tegelijk ontdekte ik mijn passie voor schoonheidsverzorging en make-up. Ik heb avondles gevolgd en heel wat diploma's behaald (schoonheidsverzorging , make-up en haardracht). Toen ik mijn bijberoep wou starten, kreeg ik de steun van SUEZ. Ik heb een flexibel uurrooster en ik weet mij zo te organiseren dat alles vlot verloopt.

Het is super om te kunnen evolueren in twee functies die elkaar perfect aanvullen. Enerzijds de nadruk op het intellectuele. Ik moet mij concentreren. Anderzijds iets waarbij ik mijn handen gebruik en minder in mijn hoofd zit. Ik moet trends volgen en blijven oefenen. Dat zorgt voor een mooi evenwicht. Ik zou met niemand ter wereld van plaats willen ruilen!”Spreekt dit verhaal je aan?
Kom werken bij de IT-afdeling van SUEZ Belgium!
Ontdek al onze vacatures