Recycling

#EenJobNaarMijnEvenbeeld: Séverine wil flexibiliteit!

Hoe helpt SUEZ Séverine om een balans te vinden tussen werk en privé?

Bij SUEZ beheert Séverine de planning van onze chauffeurs. Voor Séverine is haar job belangrijk, maar die makkelijk kunnen combineren met haar druk en dynamisch privéleven is dat nog meer.

Bij SUEZ heeft Séverine een goed evenwicht gevonden tussen werk en privé. Haar geheim? Ze werkt in een bedrijf dat zo goed mogelijk rekening houdt met de persoonlijke situatie van iedere medewerker. Zo kan Séverine bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende werkroosters of om de andere week minder werken. Bovendien kan ze haar loonpakket deels aanpassen aan haar persoonlijke situatie.

Wat betekent een loonpakket dat aanpasbaar is*? Dat is een systeem waardoor je naast jouw loon ook interessante (para)fiscale voordelen geniet bij de aankoop van, bijvoorbeeld, een auto, elektrische fiets, tablet, pc of aanvullende verzekeringen … Via SUEZ Belgium heeft Séverine dus tal van mogelijkheden om haar koopkracht te optimaliseren.

Zo trakteerde Séverine zichzelf onlangs op een nieuwe fiets. Om naar het werk te fietsen, maar ook voor in haar vrije tijd. Ze kijkt al uit naar haar volgende fietstochtje!

 Spreekt dit verhaal je aan?

Ontdek al onze vacatures en kom bij ons werken!


* Dit loonsysteem (variable income plan) geldt momenteel voor de bedienden van SUEZ Belgium. Er zijn plannen om het open te stellen voor alle personeelsleden.