Recycling

Campagne #EenJobNaarMijnEvenbeeld: de teamgeest volgens Laura

Campagne #EenJobNaarMijnEvenbeeld: de teamgeest volgens Laura Sinds het begin van de pandemie werkt SUEZ op volle kracht ... van thuis uit! Hoe kun je de band met je collega's sterk houden terwijl je thuiswerkt? Lees het verhaal van Laura, HR Business Partner Talent & Development bij SUEZ:

“Op elkaar kunnen rekenen, dat is iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind in het leven. En tijdens de coronacrisis is dit belangrijker dan ooit.

Bij SUEZ werk ik gelukkig samen met een hecht topteam! Of we nu telewerken of op kantoor zijn: we steunen elkaar, luisteren naar elkaar en wisselen informatie uit. Zo zorgen wij er mee voor dat ons bedrijf zijn essentiële diensten kan blijven leveren, wat de omstandigheden ook zijn.

In dit digitale tijdperk zijn mijn collega's gelukkig nooit ver weg, ook al zijn we kilometers van elkaar verwijderd. Ik kan hen op elk moment een berichtje of grapje sturen via Teams of WhatsApp, en op maandagochtend of in het midden van de week nemen we de tijd om even bij te praten. Zo werkt de wereld tegenwoordig. Dankzij de technologie vinden we steeds wel een manier om contact te houden met anderen, in ons privéleven of op zakelijk vlak.

Tijdens de lockdown stelde ik bijvoorbeeld aan mijn team voor om 'virtuele lunchpauzes' te houden. Het concept is eenvoudig: mijn manager stuurt een uitnodiging en alle teamleden nemen deel via Teams om de lunchpauze samen door te brengen. Wanneer je thuiswerkt doet dat visueel contact echt deugd. En ik kan je wel zeggen dat het op bepaalde dagen, ondanks de afstand, druk was in mijn woonkamer!”

Spreekt dit verhaal je aan?

Ontdek al onze vacatures en kom bij ons werken!

SUEZ_employer brand_Laura teams_500x367 NL