SUEZ helpt u met het juist sorteren van uw afval. Want hoe beter uw afval gesorteerd wordt, hoe beter we het kunnen recycleren. Dat geldt ook voor uw transparante en gekleurde verpakkingsfolies. Door ze te sorteren, kunnen we ze verwerken tot een nieuwe hoogkwalitatieve grondstof. Zo werken we samen aan het verminderen van de plastic afvalberg en aan een proper milieu. Goed, toch?

Non-conformiteit?

Kleefde deze sticker op uw foliezak?

Oeps. Wellicht liep er iets fout:

— Uw foliezak bevat verkeerde inhoud
— Uw foliezak is geen SUEZ-foliezak
— Uw foliezak bevat verkeerde inhoud én is geen SUEZ-foliezak

Lees hieronder verder op welke manier u uw foliezak correct opnieuw kan aanbieden voor inzameling.
Zo los je dat op

Alles op een rijtje

Foute inhoud?

Haal wat niet thuishoort in de zak er weer uit en bied uw foliezak correct weer aan.

Bij SUEZ gebruiken we twee verschillende zakken:

  • De foliezak met wit SUEZ-logo: deze zak is enkel bestemd voor naturelle, transparante folies. Gekleurde of vervuilde folies en straps horen niet thuis in deze zak. Net zo min als restafval, PMD,… of ander afval dat geen folie is.
  • De foliezak met blauw SUEZ-logo: deze zak is bestemd voor gekleurde en bedrukte folies. Vervuilde folies, restafval, PMD,… horen niet thuis in deze zak.

En dan nog dit: straps dien je apart in te zamelen in de foliezak met blauw SUEZ-logo. Folies en straps mogen niet samen in eenzelfde zak.

Geen SUEZ-foliezak?

Stop de inhoud van de zak in een foliezak met SUEZ-logo en klaar is kees!

Wij zamelen alleen SUEZ-foliezakken in. De inzamel- en verwerkingskosten van uw verpakkingsfolies zitten verwerkt in de prijs van onze foliezakken.

Foute inhoud en foute zak?

Haal de foute inhoud uit de zak en stop enkel verpakkingsfolies in de juiste foliezak met SUEZ-logo. Bied dan uw foliezak opnieuw aan.

Meer informatie nodig?

Wenst u foliezakken te bestellen?
Ga naar www.shop.suez.be