Innovatie als drijfveer voor een duurzame toekomst

Voor een duurzame toekomst moeten we overstappen van een lineair naar een circulair materialengebruik. In een circulair model wordt afval verzameld, gesorteerd en gerecycleerd. De materialen worden opnieuw ingezet in nieuwe, recycleerbare producten. Deze overgang vormt de sleutel naar een duurzame en milieuvriendelijke groei.

Innovatie

Reeds 150 jaar bedient SUEZ zowel de publieke sector als industriële klanten, waarbij innovatie een sleutelrol speelt in onze diensteverlening. Wij zijn voorloper van revolutionaire samenwerkingsmodellen, met klanten en stakeholders, maar ook op het gebied van sociale innovatie en big data. Al deze aanhoudende ontwikkelingen leveren de SUEZ-medewerkers een uitdagende werkomgeving, boordevol carrièremogelijkheden.

Bij SUEZ willen we niet stil staan, maar blijven innoveren. Daarom verwelkomen we nieuwe medewerkers met een kritische ingesteldheid, die niet bang zijn om onze processen en algemene werking uit te dagen. Er wordt ruimte geboden om nieuwe ideeën en initiatieven te introduceren en uit te werken. Dit is voor ons de beste manier om onze klanten en aandeelhouders nog beter tegemoet komen en de circulaire economie aan te drijven.
120 miljoen

euro werd er wereldwijd geïnvesteerd in L&D